Unes 7.500 persones passen pel Girona Bike World

L'Ajuntament treballa per posicionar la ciutat com "la capital de la bicicleta de Catalunya"

La primera edició del Girona Bike World ha tancat portes aquest diumenge amb èxit d'afluència. El saló ha rebut uns 7.500 visitants que han pogut visitar els 72 estands de la fira de la bicicleta i el cicloturisme.

La regidora de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, ha destacat, a través d'un comunicat de l'organització, que des de l'Ajuntament, amb la coordinació d'altres administracions, estan "fent esforços per posicionar Girona com la capital de la bicicleta de Catalunya". Cunyat ha destacat que aquesta fira és "molt transversal" perquè s'adreça tant a professionals com a aficionats a la bicicleta. Un 80% dels expositors ja han confirmat la seva presència en la segona edició.

Un 29% dels visitants del Girona Bike World eren de la ciutat de Girona, un 42% eren de la resta de la demarcació i un 29% eren de la resta de Catalunya.


"La valoració és molt positiva i el nombre de visitants és un èxit en la primera edició d'una fira que esperem que tingui continuïtat en els pròxims anys", ha destacat la regidora de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Girona. Cunyat ha assenyalat que els expositors. En aquest sentit, Coralí Cunyat ha explicat que els expositors han mostrat la seva satisfacció per la presència d'un públic "molt concret, especialitzat, que ha vingut a buscar el producte que ells oferien".

Segons Cunyat, la presència de visitants de fora de Girona ha representat un impacte econòmic important per a la ciutat i ha assegurat que "també se n'han beneficiat els expositors, que han pogut donar a conèixer els seus productes a un públic més ampli i que han generat negoci".