L’Espai Gironès dóna a conèixer les activitats centrals del 10è aniversari

El Centre comercial regalarà durant el mes de maig més de 10.000 entrades de cinema

El 25 de maig farà deu anys que el centre comercial Espai Gironès de Salt, gestionat per Multi Spain Management S.A., va obrir les seves portes per convertir-se en el centre de referència de les comarques de Girona.

Per celebrar-ho durant el mes de maig s’ha previst dur a terme un ampli programa que inclou activitats, regals i sorpreses i que se sumaran a les que van començar al gener i que s’inclouen en la campanya “10 anys, 10 moments”.

Gran festa amb dobles de personatges famosos

Ell dia 23 de maig serà el dia central de les activitats del desè aniversari de l’Espai Gironès. Se celebrarà una gran festa amb dobles de personatges famosos del món del cinema que desfilaran pel centre comercial per tal que els clients puguin fer-se fotos amb ells.

I perquè en tinguin un record es podran endur les imatges o  rebre-les per correu electrònic. Així, aquest dia, hi haurà el doble de Johny Depp, l’actor gironí Bernat Costa (de 11:30h a 12:30h) ; la doble d’Angelina Jolie, Francesca Vega (de 12:30h a 13:30h); Doraemon (de 16:30h a 18:00h); i una Marilyn Monroe que cantarà el Happy Birthay i convidarà a tots els assistents a tastar el pastís d’aniversari. La intenció de l’espai és viure un aniversari de pel·lícula.

El dia 23 de maig també es regalaran 10 premis de 100 euros cadascun per gastar en qualsevol dels  establiments del centre  que es podran aconseguir participant en un nou concurs que es durà a terme. Aquest concurs consistirà en escoltar la cançó “Moltes felicitats...” que sonarà 10 vegades i en anar corrents al punt d’Informació de l’Espai. Les promocions per donar valor afegit a les compres realitzades als seus locals són una constant a l’Espai.  

Més de 10.000 entrades de cinema

Del 2 al 30 de Maig es regalaran 10.000 entrades de cinema. Cada entrada es podrà aconseguir portant un tiquet de compra de 10 euros  al Punt d’Informació de l’Espai Gironès i es podran fer servir als cinemes Odeon Multicines del Centre Comercial  de dilluns a dijous del 18 de maig al 18 de juny d’aquest any, excepte els festius i vigílies de festius.  A més, el dissabte 23 de maig se sortejaran 200 entrades més de cinema a través del Facebook de l’Espai. Per aconseguir-ne  caldrà participar en el concurs Trivia Cinema que es durà a terme durant tot el dia i que consistirà en un joc de preguntes relacionades amb el cinema.

Per completar la celebració, durant el mes de maig l’Espai PETITS es convertirà en un gran jardí urbà on es duran a terme activitats coincidint amb la mostra Temps de Flors. Així, es farà un seguiment de llavors plantades i es podrà veure com creixen les flors; també es faran tallers de conscienciació de l’estalvi de l’aigua.

Dins la campanya “10 anys, 10 moments” l’Espai Gironès ha dut a terme fins ara quatre moments. Els tres primers s’han adreçat a clients, amb un premi d’un cap de setmana a Vallter, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys i una gimcana de pares i fills, amb un premi d’un cap de setmana a Port Aventura per a una família. I el quart moment s’ha dedicat als treballadors i ha consistit en regalar-los 850 roses coincidint amb la Diada  de sant Jordi com a mostra d’agraïment pel seu suport i col·laboració.