Els alumnes de Joves per l'Ocupació visiten l'empresa Simon

Els joves realitzen un curs a Sils

Els alumnes que participen al programa Joves per l’Ocupació del Consell Comarcal de la Selva en l’especialització d’auxiliar de magatzem, que s’està cursant a Sils, van visitar el passat divendres al matí, l'empresa Simon de Riudellots de la Selva. Aquesta visita s’emmarca dins la formació d’aquest programa que combina teoria i pràctica.

El Consell Comarcal de la Selva va posar en marxa una nova edició del programa Joves per l’Ocupació el passat mes de gener. Aquest programa combina la formació i la pràctica ja que la formació que s’ofereix després es posa en pràctica en una empresa.

El programa Joves per l’Ocupació ofereix una formació professional i la possibilitat d'un contracte laboral durant 6 mesos en una empresa per tal que es puguin aplicar els coneixements que s’han adquirit durant la formació. Alhora, els alumnes que no han finalitzat els estudis obligatoris poden obtenir el graduat en ESO.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya Joves per l’Ocupació.