Mor el ferit crític en l'accident a la Serra del Cadí

Va ser rescatat amb símptomes d'hipotèrmia i ferides a la cama

L'home de 43 anys que aquest dilluns a la matinada va ser rescatat ferit i amb símptomes d'hipotèrmia a la Serra del Cadí ha mort aquesta passada nit a l'Hospital de Sant Pau, segons han confirmat fonts del centre sanitari.

La víctima, veïna de Blanes es trobava junt amb una dona de 25 anys i veïna de La Bisbal d'Empordà i es van perdre mentre feien una ruta entre el refugi del Rebost i el refugi del Niu de l'Àliga, al terme municipal de Bagà.

Finalment, els Bombers els van localitzar després d'una recerca per les zones de Comafloriu i el Mirador dels Orris. Ambdós tenien símptomes d'hipotèrmia i la víctima mortal, presentava ferides a la cama després de patir una caiguda.

Després de ser rescatats, l'home va entrar en parada cardiorespiratòria i efectius dels Bombers i del SEM li van practicar les maniobres de reanimació fins que un helicòpter el va recollir i el va traslladar a l'Hospital de Sant Pau, on aquesta nit ha mort. Per la seva banda, la dona va ser traslladada a l'Hospital Sant Bernabé de Berga en estat menys greu.