Detenen un home per amenaçar amb una navalla l'interventor d'un tren

L'arrestat tenia dues ordres de recerca i captura, portava droga a sobre quan el van enxampar

La Policia Municipal de Girona ha detingut un home de 44 anys, sense domicili conegut, per un delicte contra la salut pública i un altre d'amenaces. Els fets van succeir ahir, durant la Diada de Sant Jordi, pels volts de tres quarts de deu del matí.

Els agents van ser alertats que a l'interior d'un tren provinent de Barcelona hi havia un home que estava amenaçant l'interventor del comboi amb una navalla de deu centímetres. El tren es va aturar a Girona i els agents van fer baixar el detingut. Durant l'escorcoll els policies van comprovar que l'home portava diversos embolcalls amb marihuana, altres drogues i 2.655 euros en metàl·lic. El detingut té dues ordres de recerca i captura.

Un cop van ser alertats, els agents - juntament amb els responsables de l'estació i el personal de seguretat- van dirigir-se a les vies de l'estació de Girona. El comboi es va aturar i gràcies a la col·laboració ciutadana, els policies van identificar l'home que havia provocat els aldarulls.

Els agents van fer-lo baixar del tren i un cop a terra van escorcollar-lo. El detingut portava a sobre 2.655 euros en metàl·lic, cinc bosses plenes de marihuana, quatre embolcalls que contenien pols blanca (probablement droga) i tres peces de color marró que podrien tractar-se d'haixix. A més, l'home tenia una navalla de deu centímetres de tall amb la qual havia estat amenaçant l'interventor del tren.

Per tot això, els policies van detenir l'home, de 44 anys i sense domicili conegut per un delicte contra la salut pública i un altre d'amenaces. Es dóna el cas que l'home, amb antecedents penals, tenia dues ordres de recerca i captura.