Celebren un intercanvi d'experiències muscals a la Selva

Durant tres dies han participat alumnes i professors de la Universitat Fryderyk Chopin, de Varsòvia, i els alumnes autòctons

Durant tres dies, alumnes i professors de la universitat de música Fryderyk Chopin, de Varsòvia han compartit experiències amb músics de la comarca de la Selva, concretament de la zona del Ter-Brugent. En el marc d’aquest intercanvi, que va iniciar-se dimarts a la tarda i que ha finalitzat aquest dimecres al migdia, alumnes i professors han participat en diverses activitats conjuntes que s’han fet, principalment, a les poblacions d’Amer i la Cellera de Ter.

En el marc d’aquesta estada, els professors d’aquesta universitat van reunir-se amb el responsable de la Jove Orquestra de la Selva, Xavi Amat, i també amb la gerent del Consorci Ter-Brugent, Raquel Fernández, el dimecres, 15 d’abril, a la seu del Consell Comarcal de la Selva.

El gerent del Consell va ser l’encarregat de donar la benvinguda als responsables d'aquesta universitat que participen en l'intercanvi a la zona del Ter-Brugent.