Dos gossos ataquen i fereixen greument una veïna de Santa Cristina d'Aro de 72 anys

La dona, que va ser operada d'urgència a l'Hospital de Palamós als dos bessons, ja ha estat donada d'alta

Una veïna de Santa Cristina d'Aro de 72 anys va ser atacada diumenge passat per dos gossos just davant de l'església de Santa Maria de Bell-lloc. Segons avança El Punt, la dona, que s'encarrega del manteniment del temple, va ser ferida de gravetat a les dues cames per les mossegades dels animals, que no estaven catalogats com a perillosos i que s'havien escapat d'una finca situada a uns 300 metres de l'ermita.

Segons fonts policials, l'atac podria haver tingut conseqüències més greus si una veïna de la zona que circulava amb el seu vehicle no hagués espantat els gossos tocant el clàxon. La dona va ser operada d'urgència a l'Hospital de Palamós de les greus ferides als bessons i ahir va rebre l'alta. Segons fonts policials, l'atac dels dos gossos va ser molt violent i només l'actuació de la veïna que va presenciar l'atac va evitar mals majors.

Amb tot, les mossegades li van provocar greus ferides a ambdues cames amb pèrdua de carn a l'alçada dels bessons. Després de ser atesa en el lloc de l'accident per la conductora, aquesta la va portar en primera instància a la comissaria de la Policia Local de Santa Cristina on se la va traslladar directament a l'Hospital de Palamós per ser intervinguda d'urgència. Donada l'evolució favorable, la dona va rebre l'alta ahir dimecres.

Posteriorment, tant la Policia Local de Santa Cristina d'Aro com els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació conjunta per localitzar els gossos i els seus amos. Quan van arribar al lloc dels fets, van poder comprovar que els animals s'havien escapat per un forat que hi ha a la tanca perimetral d'una finca situada a uns 300 metres de l'església. Un cop identificats, la Policia Municipal es va endur els gossos a la canera municipal, on s'estaran per un temps indeterminat en quarantena.

Pel que fa als amos dels gossos, ahir dimecres van fer una primera declaració a la comissaria de la Policia Local de Santa Cristina d'Aro i està previst que avui ho facin davant els mossos que els imputen un delicte de lesions. Posteriorment seran citats per a la celebració del judici.

Els dos gossos, de dos propietaris diferents i que no estaven catalogats com a perillosos, passaran a ser-ho, el que els obligarà, entre d'altres mesures, a anar sempre lligats i amb morrió quan els passegin. Tan sols un dels gossos duia xip, així que obligaran l'altre a dur-ne també.