10 emprenedors participen al taller de formació a El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners

La propera sessió serà el dia 16 d’abril

El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners va organitzar divendres passat, dia 10 d’abril, un nou taller de formació, en el qual hi van participar deu emprenedors de la comarca. En aquesta ocasió la formació tractava sobre “Com millorar la presentació del nostre projecte, producte o servei” i va anar a càrrec de Martí Juanola, assessor de màrqueting i creixement empresarial i director d’El Centre - Eix de Negoci.

En el transcurs de la sessió es van donar a conèixer les pautes a seguir a l’hora de presentar un projecte per tal de ser convincents i aconseguir captar l’atenció de la persona a qui ens dirigim. Sovint, en el món de les petites empreses, es dóna molta importància a dissenyar un bon producte o servei per oferir als potencials clients o inversors, però s’oblida com cal presentar–los. Així, el taller va oferir als assistents diversos elements per saber diferenciar un producte de la competència o saber explicar el perquè del preu, així com transmetre els avantatges de cada proposta o atraure l’atenció de qui escolta des del primer minut.

Aquesta sessió formativa s’emmarcava dins el cicle de tallers formatius que s’organitzen periòdicament en el centre. La propera sessió serà el dia 16 d’abril, amb una formació centrada en “L’e-commerce, una oportunitat per a la petita empresa”.