Uns 635 escolars han participat en la tercera jornada comarcal d'escolars de la Selva

L'esdeveniment va tenir lloc en una vintena d'espais de Santa Coloma de Farners

Uns 635 alumnes de diversos centres escolars de la Selva han participat el passat divendres, 10 d’abril, a la Trobada Comarcal de l’Esport Escolar, que s’ha celebrat en més de 20 espais de Santa Coloma de Farners. Des de primera hora del matí, els nois i noies de 5è vinguts de 21 centres escolars han tingut l'oportunitat de participar en aquesta tercera jornada lúdica i esportiva d’enguany que tenia com a objectiu promoure el coneixement de diferents esports i els beneficis de l’activitat física.


Durant tot el matí, els alumnes han pogut practicar diversos esports com el hiphop, el tir amb arc, l’atletisme, l’esgrima, el tennis, el pàdel, el ciclisme, entre molts altres. Igual que en les edicions anteriors, la jornada ha comptat amb esportistes de renom en diverses modalitats esportives com l’atleta Àngel Mullera, que una vegada més no s’ha volgut perdre aquesta activitat i ha apadrinat l’acte, organitzat pel Consell Esportiu de la Selva, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Centre de Recursos Pedagògics.


La jornada ha començat amb l’arribada dels 635 alumnes, 540 dels quals han estat transportats pel Servei d’Educació Consell Comarcal de la Selva, amb una primera franja d’activitats que s’ha allargat fins a dos quarts d’onze. Seguidament, els alumnes han pogut fer una parada per esmorzar. La segona franja d’activitats ha anat de les dotze del migdia a dos quarts de dues. Al migdia els alumnes han dinat al parc de Sant Salvador, i seguidament han iniciat una activitat musical al mateix parc, que ha posat el punt i final a la jornada esportiva d’enguany.


El president del Consell Esportiu de la Selva, Josep Maria Donaire, ha agraït la implicació i el treball de tots els treballadors de l'àrea d'Esports del Consell i també del Consell Esportiu, així com també la col•laboració que tenen des de les diverses administracions i ens com la Generalitat, la Diputació i la UCEC (Agrupació Territorial de Consells Esportius), l’Ajuntament de Santa Coloma i el Centre de Recursos Pedagògics.