Nou taller de formació a El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners

Des de la seva posada en marxa setmanalment s’organitzen sessions i tallers formatius d’àmbits diversos

El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners ha organitzat per a aquest divendres, 10 d’abril, un nou taller de formació. En aquesta ocasió la formació tractarà de “Com millorar la presentació del nostre projecte, producte o servei” i anirà a càrrec de Martí Juanola, assessor de màrqueting i creixement empresarial i director d’El Centre - Eix de Negoci.

En el transcurs de la sessió es donaran a conèixer les pautes a seguir a l’hora de com presentar un projecte per tal de ser convincents i aconseguir captar l’atenció de la persona a qui ens dirigim. I és que sovint en el món de les petites empreses es dóna molta importància a dissenyar un bon producte o servei per oferir als potencials clients o inversos, però s’oblida com cal presentar–los.

Així, es donaran les pautes que cal seguir per conèixer què fa diferenciar-nos de la competència. Explicar el perquè del preu que oferim, transmetre els avantatges que ofereix la nostra proposta o atraure l’atenció de qui ens escolta des del primer minut són aspectes que tota persona emprenedora ha de tenir molts clars a l’hora de vendre el projecte en què està treballant.

Aquesta sessió formativa s’emmarca dins el cicle de tallers formatius que s’organitzen periòdicament en el centre. La sessió s’iniciarà a dos quarts de deu del matí i és previst que s’allargui fins al migdia. La pròxima sessió serà el dia 16 d’abril, amb una formació centrada en “L’e-commerce, una oportunitat per a la petita empresa”