L'espectacle de Ferran Adrià i el Cirque du Soleil a Eivissa arrenca l'1 de juliol

'Heart' fusionarà l'art, la música i el menjar

'Heart' és el resultat de l'aliança entre Ferran Adrià, el seu germà Albert Adrià i el Cirque du Soleil, que proposa la 'Col·lisió creativa de menjar, música i art'. Així s'anuncia el projecte que suposarà el retorn de Ferran Adrià a un negoci de restauració en primera persona.

Això sí, de bracet amb el seu germà Albert, de qui ja és soci en el BCN 5.0, juntament amb els germans Iglesias. A més, implicarà la fusió de dues filosofies creatives, la del Bulli i la del Cirque du Soleil després de més de 15 anys buscant un projecte comú.

L'espai obrirà de juny a octubre i canviarà anualment de concepte. Ja s'ha avançat, però, que la gastronomia, l'espectacle i l'art conviuran en un espai amb tres ofertes diferenciades.

D'una banda, 'Baraka', una interpretació 'hippy' dels mercats de menjar de carrer, que s'ubicarà en una terrassa amb música. 'The Workshop' és el segon espai de 'Heart', una zona on experimentar amb l'art, la música i el menjar amb una oferta culinària que es combina amb 'performances' i projeccions. Finalment, 'La boîte', un espai més de nit amb música en directe, art en viu i un servei de menjar i beguda.