18 restaurants participaran de la 17a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca a Begur

Es celebrarà del 18 d'abril al 7 de juny

La campanya gastronòmica del peix de roca de Begur comença el dissabte 18 d’abril, coincidint, amb el segon cap de setmana després de Setmana Santa.

La mostra finalitzarà el diumenge dia 7 de juny. En aquesta ocasió la campanya té la mateixa durada aproximada que anys anteriors ja que la valoració efectuada d’altres anys fou molt positiva. El fet de tractar-se de la dissetena edició fa reflexionar sobre la consolidació d’aquesta acció promocional i ens encoratja a continuar endavant en d’altres edicions.

La campanya seguirà la mateixa línia iniciada anys anteriors. Per una banda, es realitzarà la campanya a través dels restaurants participants que oferiran els menús basats en el peix de roca. I per altra banda, es repetiran les activitats de cap de setmana amb l’objectiu de fer partícips els habitants del municipi.

Fins a 18 restaurants s'han acollit enguany a la campanya. Són els següents: Cafè Begú, Casa Juanita, Costa Brava, Fonda Caner, Galena – Mas Comangau, Garreta, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Classic, Hotel Eetu, Hotel Mas Ses Vinyes, Hotel Sa Punta, Parador d’Aiguablava, Sa Caleta, Toc al Mar, Turandot Vintage Hotel.

VIII Concurs d’aparadors

Paral·lelament a les accions de cap de setmana, durant tot el temps de duració de la campanya gastronòmica, els diferents comerços del municipi muntaran els seus aparadors basats en la campanya gastronòmica del peix de roca. D’aquesta manera, es vol aconseguir que tot el municipi s’involucri en la campanya.

Recull de receptes

El dia 16 de maig, coincidint amb la celebració del VIII Concurs de Cuina Popular Peix Roca, es lliurarà un recull de les receotes que es van presentar al VI Concurs de Cuina Popular Peix de Roca.