El periodista Xavier Bosch inaugura 'Portades de l'Ara. Quatre anys de periodisme creatiu'

L'exposició s'insereix dins de les jornades de la Catosfera Girona 2015

Les millors portades del diari Ara s’exposaran a la mostra ‘Portades de l'Ara. Quatre anys de periodisme creatiu’, que es podrà visitar a partir d'avui divendres de forma gratuïta a la Biblioteca Carles Rahola de Girona.

L’exposició inclou una selecció de les millors portades del diari al llarg dels seus primers quatre anys de vida: des de la primera plana, amb Moisès Broggi i la petita Graciela, fins a la dedicada al Dia Internacional de la Infància, ‘El món que no volem’. Un recull de portades emblemàtiques del diari reproduïdes en gran format, testimoni d’un període breu però decisiu: l’imaginari d’un nou país independent, la mort de Bin Laden, la renúncia d’un Papa o l’adéu a les armes d’ETA.

L’exposició, d’accés gratuït, es presenta avui divendres al vespre, a les 19h, en un acte obert al públic que comptarà amb la participació del periodista i escriptor Xavier Bosch. Recordem que el creador de programes com 'El gran dictat', acaba de guanyar el Premi Ramon Llull 2015 per l'obra 'Algú com tu'.

Les jornades de la Catosfera

Les activitats, que van iniciar-se el passat divendres dia 20 amb les ponències de Pep Salazar, Albert Castellon i Imma Tubella, sota el fil conductor 'Internet, estructura d'estat', posaran punt i final després d'una setmana plena d'activitats, amb diferents tallers que es realitzaran demà dissabte al llarg del matí a la Biblioteca Carles Rahola, entre els que destaquen una Viquimarató i un taller de traducció al català de programari. Per a més informació podeu consultar el web Catosfera.cat