Jutgen un jove acusat d'obligar una noia a fer-li una fel·lació al centre de Girona

Les acusacions demanen 12 anys i 9 mesos de presó i una multa de 720 euros

L'Audiència ha jutjat aquest dimecres un jove acusat d'obligar una noia a fer-li una fel·lació al centre de Girona.

Allin Daniel N. s'enfronta inicialment a 12 anys i 9 mesos de presó i a pagar una multa de 720 euros per agressió sexual, amenaces i lesions.

Segons les acusacions, la nit de l'11 d'abril del 2014 va abordar la noia a la plaça Josep Pla, la va dur a un portal i la va forçar a "xuclar-li".

Una veïna de 63 anys, que va veure la víctima en dificultats, va interrompre l'agressió i, per espantar a l'home, li va dir que havia trucat a la policia.

Per fugir d'allà, el jove va colpejar les dones. Al judici, l'acusat ha negat les acusacions i ha assegurat que "no la va obligar a fer res".

El relat

Els fets que aquest dimecres han arribat a judici a la secció tercera de l'Audiència de Girona es remunten a la nit de l'11 d'abril de l'any passat. Fiscalia i acusació particular sostenen que, ja de matinada, l'acusat va abordar la víctima a l'alçada de la plaça Josep Pla de la ciutat. Li va començar a dir coses i la noia li va reclamar que la deixés en pau perquè tenia xicot.

Aleshores, Allin Daniel N. la va portar a un racó on la va obligar a fer-li una fel·lació. Per evitar que la noia cridés, sostenen les acusacions, li va tapar la boca amb el seu jersei i li va amenaçar dient-li "si ho has començat ho has d'acabar", "et mataré" o "xupa-me-la, acaba ràpid i et deixo marxar".

Segons fiscal i acusació particular, una veïna de 63 anys que passava pel carrer i va sentir la noia cridar, va interrompre l'agressió. Li va dir al jove que la deixés estar i li va assegurar que havia trucat a la policia. Per fugir del lloc, el noi les va empentar per fer-les caure i li va donar una puntada de peu a la dona.

"No la vaig obligar a fer res"

L'acusat, que en el moment dels fets tenia 28 anys, ha negat les acusacions. Ha explicat que aquella nit va estar de festa amb amics per diversos locals de la ciutat i, cap a les cinc de la matinada quan anava borratxo, volia trobar un altre bar on prendre l'última copa. Quan passava per la plaça Constitució, explica, es va trobar la víctima.

"Vam començar a parlar i li vaig preguntar si sabia on podia anar a prendre alguna cosa més", ha assegurat. Aleshores, segons relata, la noia li va parlar d'un bar proper a l'estació de tren i junts van començar a caminar cap allà.

Quan estaven a la plaça Josep Pla, es van aturar en un portal i es van començar a petonejar i a fer-se tocaments. "Jo no la vaig obligar a fer res", ha afirmat. Mentre s'embolicaven, però, assegura que la noia va dir de sobte que no volia continuar perquè tenia xicot.

"Potser li vaig dir que per què començava una cosa que no volia acabar, però amb cap intenció d'obligar-la", ha afirmat. Com a resultat d'aquesta frase, exposa l'acusat, la noia va començar a cridar just en el moment en què la veïna passava per allà. El jove ha negat que agredís les dones però no descarta que les empentés quan volia fugir d'allà. Allin Daniel N. nega que la víctima li fes cap fel·lació.

Agressió sexual, lesions i amenaces

La víctima ha declarat a porta tancada. Fiscal i acusació particular demanen inicialment per a Allin Daniel N. una pena de 12 anys i 9 mesos de presó i una multa de 720 euros per agressió sexual, lesions i amenaces. En matèria de responsabilitat civil, volen que indemnitzi la noia amb 11.350 euros i la veïna amb 3.750. La defensa, encapçalada pel lletrat Benet Salellas, demana l'absolució.