DNA i Killing Weekend s'emporten els premis a millor desfilada i millor estand del Gimoda

Els organitzadors ja treballen en una segona edició de la Setmana de la Moda de Girona

DNA de Claudio de Rossi i la botiga de roba Killing Weekend han estat els dos guanyadors als premis de Millor Desfilada i Millor Estand respectivament en la primera edició de la Setmana de la Moda de Girona (Gimoda), que van ser anunciats durant la Gala de Clausura a l’Hotel Carlemany per la seva originalitat i professionalitat.

A llarg de la setmana, el públic ha pogut assistir a desfilades sorprenents, originals, coloristes i trencadores. L’ambient de somni que desprenia el Teatre Municipal entre ombres i llums ha acollit les performance de dissenyadors consagrats i emergents amb un públic que, per primera vegada, s’asseia a sobre de l’escenari en comptes de a les grades. Pel passadís central cobert amb catifa vermella, s’acostaven les models amb les últimes creacions de dissenyadors com Jordi Dalmau, Celia vela, Ivonne Zamora, Who, Aysha, Mivira, Núria Serra o Aguilar Rovira.

La Setmana de la Moda no ha deixat indiferent a ningú, tant és així que hi han passat diverses autoritats com l’alcalde Carles Pugidemont, que va assistir a  la inauguració, la tinenta alcalde Marta Madrenas, que ha estat present a tots els actes i rodes de premsa de Gimoda, i fins i tot Helena Rakosnik, la dona del President de la Generalitat, que no ha volgut perdre’s l’esdeveniment.

Ja es preveu una segona edició de cara al 2016, que arribarà amb més envergadura i més novetats respecte l’anterior.