Tres detinguts per robar 38 ampolles de licor de dos supermercats

Un dels lladres duia unes malles sota els pantalons on amagava el botí, que puja a 721 euros

Els fets van tenir lloc el 6 de març a la tarda, quan un vigilant de seguretat d'un supermercat situat a la carretera GI-641 de l'Estartit va veure un noi que agafava diverses ampolles de licor i se les amagava dins unes malles que duia sota els pantalons. 

El vigilant va alertar la policia i fins al lloc es va personar una patrulla dels Mossos d'Esquadra i un altra de la Policia Local de Torroella de Montgrí que van identificar el jove. Els agents li van trobar diverses ampolles amagades, valorades en 100 euros. Mentre feien aquestes gestions, els agents van saber que el noi no actuava sol sinó que tenia dos còmplices que l'estarien esperant fora dins un cotxe.

Agents dels mossos de paisà que estaven recolzant l'actuació van veure un vehicle sospitós que passava pel davant del supermercat i fugia tot seguit. Els policies van seguir-lo i el van aturar.

Amb l'ajuda d'una patrulla de la policia local, els mossos van identificar les dues persones que viatjaven dins del turisme i, després d'escorcollar el cotxe, hi van trobar més d'una trentena d'ampolles de licor al maleter i també amagades sota els seients.

Després d'algunes comprovacions, els mossos van saber que les ampolles procedien d'un altre supermercat situat a Torroella de Montgrí. El valor total del licor pujaria a 721,47 euros.

Davant de les evidències, els mossos van detenir les tres persones com a presumptes autors d'un delicte de furt. Els detinguts, dos dels quals amb nombrosos antecedents, van passar l'endemà a disposició judicial i van quedar en llibertat provisional. Es tracta de tres homes de 19, 22 i 27 anys, de nacionalitat espanyola i romanesa, i veïns de Lloret de Mar i Palafolls.