Llancen una gerra d'aigua damunt d'Albert Serra en un acte al Tate Modern

Una espectadora s'ha sentit ofesa per les imatges del nou fim "La Singularitat"

El cineasta de Banyoles, Albert Serra, que aquest vespre presentava el nou projecte "La Singularitat" al Tate Modern de Londres, ha patit una agressió per part d'una espectadora ofesa per l'espectacle que estava presenciant.

La dona, que es trobava asseguda entre el públic que assistia a un tast del darrer film, s'ha sentit profundament violentada pel que es mostrava i sense dubtar-ho un moment s'ha llevat i vessat una gerra d'aigua sobre Serra davant la mirada de sorpresa dels presents.

L'acte havia de servir per a mostrar 10 minuts del metratge que es presentarà a la Biennale de Venècia d'enguany. El visionat ha anat precedit d'un provocador espectacle musical de Jordi Valls, de Vagina Dentata Organ, on dues dones interpretaven una música estrident, tenebrosa: una amb un violoncel, l'altra, molt tatuada i nua, amb el seu propi cos, fins i tot fent-se sang. El clímax, amb l'arribada dels tambors, i del propi Serra, que ha esquinçat la pantalla, en una mostra del sentit provocador de la seva pròpia obra i davant la mirada estupefacta dels presents.

El banyolí ha volgut contribuir a l'esperpent i després de patir l'agressió ell mateix s'ha llençat a sobre un altra gerra d'aigua i ha procedit a seguir explicant en què consistia el seu projecte.