Quatre detingudes a Girona per sostreure roba valorada en 3.000 euros de diverses botigues

Duien un carret de compra folrat amb paper d'alumini per evitar els lectors d'alarmes dels comerços

La Policia Municipal de Girona ha detingut quatre dones per robar a diferents comerços de l'Eixample de la ciutat i també al municipi veí de Salt.

Les detencions es van produir el dimarts 10 a la tarda. Pels volts de les sis de la tarda, una trucava va alertar sobre la presència de quatre dones sospitoses de furtar en una botiga. En concret, se les havia vist, amb actitud vigilant, mentre guardaven roba dins d'un vehicle Opel Corsa estacionat al carrer de Sant Joan Baptista de la Salle.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar dos agents i van comprovar que, tal com s'indicava en la trucada, una dona deixava roba dins el maleter del vehicle descrit. Els policies la van seguir i van adonar-se que entrava i sortia d'un comerç de l'Eixample amb una bossa de mà.

La dona, seguidament, s'apropava a una altra companya que estava asseguda en un banc d'una plaça propera al comerç. Aquesta segona persona tenia un carret de la compra on la primera dona hi va anar posant tota la roba. Tot seguit, hi van arribar dues dones més que van fer el mateix. Després de parlar entre elles, es van separar per entrar altre cop a les botigues de roba més properes.

Immediatament, els agents les van identificar-les totes quatre i van trobar que una d'elles duia les claus de l'Opel Corsa. També van comprovar que dins del maleter i a la part posterior del cotxe hi havia gran quantitat de roba nova procedent de quatre establiments de Girona i dos de Salt. Com que les dones no van poder mostrar cap tiquet, els policies les van detenir.

Duien el carret folrat per evitar les alarmes

Durant les detencions, els agents van comprovar que el carret de la compra estava folrat de paper d'alumini per evitar els lectors d'alarmes de les botigues. Dins el carret també hi havia una base metàl·lica imantada que serveix per treure les alarmes dels productes.

Les detingudes són Concepción C. R., de 43 anys; Maria del Carmen G. C., de 38 anys d'edat; Tamara G. P., de 27 anys. i Saray G. V., de 33 anys, totes quatre veïnes de Sant Adrià del Besòs (Barcelona). Se les considera autores de diversos delictes de furt. Tres d'elles tenen antecedents.