La CUP de Figueres sent 'vergonya aliena' per la foto entre l'alcaldessa i Wert

Natàlia Sànchez Dipp no entén els motius de la trobada amb el ministre

La candidat a l'alcaldia de Figueres (Alt Empordà) per la CUP, Natàlia Sànchez Dipp considera que l'entrevista de Marta Felip amb el ministre Wert és un gest de "vergonya aliena per tots els figuerencs". Sànchez Dipp admet que "no entén a què respon entrevistar-se amb el ministre més mal valorat a tot l'Estat i que més mal ha fet a la cultura i a l'educació catalana".

La independentista es mostra preocupada pel fet que el projecte per Figueres de Marta Felip passi per Madrid, i en concret, per les mans del ministre que ha dit públicament que vol "espanyolitzar els nens catalans", i que ha avalat l'augment de l'IVA cultural al 21%.

Per altre banda, considera que la gesticulació de Marta Felip "és totalment oposada al que manifesten els dirigents de CDC, que les darreres setmanes insisteixen en la desconnexió de Catalunya vers Espanya". Per l'alcaldable de la CUP "no té cap sentit" que l'Ajuntament figuerenc busqui suport per projectes que es volen realitzar el 2018.

Sànchez Dipp considera que aleshores Figueres i Catalunya han d'estar immersos en la definició del nou estat català, amb un futur esperançador i amb una mirada de llarga volada. Afirma que "de Madrid només rebem menyspreu, a aquestes alçades tots hauríem de tenir clar que no podem confiar el nostre futur als ministres de torn de la capital espanyola".