Detinguts dos responsables d'un club de cànnabis de Blanes per tràfic de drogues

La investigació va començar a finals del 2014

Els Mossos d'Esquadra han detingut la presidenta i un soci d'un club social de cànnabis de Blanes per tràfic de drogues i associació il·lícita. La investigació policial va començar a finals del 2014 arran de la sospita que, aprofitant l'associació de fumadors, es dedicaven a vendre marihuana.

Aquest dijous, agents d'investigació i de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) han fet l'entrada i escorcoll del local, situat al carrer de la Fe de Blanes.

Han detingut una dona de 34 anys, que seria la presidenta del club, i un home de 28, com a soci. Cap dels dos té antecedents. Els mossos s'han endut dos ordinadors, caixes amb droga, balances de precisió i documentació del local.

El club de cànnabis, a través de les xarxes socials, relata que els agents van registrar el local de forma "minuciosa" i van identificar els socis que hi havia en aquell moment. En total, informen, hi havia sis socis, entre ells, la presidenta -que va acabar detinguda- i un dels socis que feia les funcions de soci voluntari -que també va acabar arrestat-. Detallen que el club estarà tancat fins que s'esclareixi la situació.