El vent arrenca un arbre de 10 metres al centre d'Olot

Els fets han passat prop d'una escola a primera hora del matí

El fort vent de tramuntana que bufa aquest dijous ha provocat la caiguda d’un arbre de deu metres d'alçada a la plaça Clarà d’Olot (Garrotxa) sense causar danys personals.

Els fets han passat al voltant de dos quarts de nou del matí, en hora punta d’entrada dels estudiants a l’Escola Pia i un moment d’intensitat de trànsit.

La Policia Municipal d’Olot ha acordonat la zona amb previsió que algun altre arbre pogués caure.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han assegurat l’espai i han talat un altre exemplar que es trobava molt a prop de l’arbre que ha caigut.


Els tècnics del Sigma han fet una primera avaluació de les causes i semblaria que les arrels de l’arbre estaven podrides, el que hauria propiciat que el fort vent acabés tombant l’arbre, de l’espècie picea.

En declaracions a Olot Televisió, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha assegurat que a l’espera d’analitzar amb més atenció les causes semblaria que “el vent és l’únic responsable de l’accident” que “sortosament no ha causat cap dany personal”.

Corominas ha avançat que els propers dies els tècnics municipals analitzaran la resta d’exemplars de la plaça Clarà per assegurar que no hi ha perill.



 
Vídeo © Olot Televisió