Sopa de Cabra desvetlla una data enigmàtica: el 28 de març

El grup de rock gironí fa 30 anys el 2016 i ja ha anunciat que treurà nou disc coincidint amb l'aniversari

Els seguidor de la banda Sopa de Cabra ja poden marcar-se amb vermell el 28 de març a les seves agendes. Més enllà de la data, poca cosa se sap del que està preparant la banda de rock gironina, que està mantenint el misteri sobre el que té entre mans.

El grup ha reactivat la seva activitat a les xarxes socials i ha començat a penjar algunes imatges antigues -com una foto del 1986, any de formació del grup- acompanyades d'algunes frases enigmàtiques com 'Tota història té uns protagonistes', 'Tota història té un inici i un desenllaç' o 'Algunes històries no s'acaben'.

El grup ja va anunciar al novembre passat que volia tornar a gravar noves cançons per celebrar els 30 anys del grup. La previsió és que els gironins tornin a estudi aquest estiu i que l'àlbum vegi la llum al 2016, coincidint amb l'efemèride. 

Sopa de Cabra es va dissoldre el 2001 després d'haver publicat el disc 'Plou i fa sol'. La formació gironina va tornar als escenaris el 2011 puntualment per commemorar els 25 anys de Sopa de Cabra. Amb tot, feia 15 anys que la banda no gravava noves cançons.