Una actriu gironina s'inventa una falsa carrera als Estats Units

Va enviar un fotomuntatge d'ella als Oscars al diari El Mundo

L'actriu nascuda a Girona, Anna Allen (1982), ha estat notícia i protagonista a les xarxes socials els darrers dies després d'inventar-se que tenia una activa i prolífica vida professional a Hollywood.

La jove, coneguda per aparèixer a la sèrie "Cuéntame" de TVE, va enviar el dissabte passat a la redacció de El Mundo una fotografia seva a la Red Carpet dels Oscars a través dels seus representants. Els periodistes, que inicialment li van donar credibilitat la van arribar a entrevistar. En una de les seves declaracions sobre les seves vivències en la cerimònia que va tenir lloc al Dobly Theatre, Allen explicava; "he pogut parlar amb Neil Patrick Harris una bona estona. Li he dit que sóc una fan del seu paper a la sèrie 'How I met your mother' i que veure un capítol abans d'anar a dormir em dóna bon rotllo".

Malauradament la imatge no va superar els filtres de l'equip de fotografia. Aquests, al analitzar-la van qualificar-ho com un muntatge "a lo cutre". La forma de veure-ho és que la seva figura està retallada i borrosa dels laterals per poder-la enganxar sobre la catifa vermella. L'ombre que li surt del cap tampoc coincideix amb el plafó del muntatge final.

Després que El Mundo publiqués l'engany, els representants de l'actriu gironina no responen al telèfon ni tampoc els correus electrònics. Per la seva banda, la jove ha eliminat totes les seves xarxes socials i ha desaparegut.

Portals de televisió com "Formula TV" van iniciar des del mateix dissabte un treball d'investigació a les xarxes i van descobrir que no és la primera vegada que Anna Allen s'inventa situacions amb actors o productors nord-americans.

Un dels casos més sonats és un suposat "cameo" a la sèrie 'Big Bang Theory'. Utilitzant una fotografia de l'actriu Summer Glau on apareix amb tot l'equip de rodatge, Allen la va eliminar i posar-se ella en el seu lloc. Posteriorment va ser entrevistada pel programa "La Ventana" de Cadena SER on va donar més detalls del capítol on deia haver treballat, arribant fins i tot a pronunciar el nom del seu personatge: Alice Nichol.


La febre de '50 ombres de Grey' no ha passat desapercebuda per Allen, la qual va crear un nou fotomuntatge amb l'actor protagonista Matt Bomer que posteriorment va publicar a Instagram. Allà l'actriu explicava que va col·laborar a la sèrie "White Collar", on Bomer hi treballava. Cristian Gálvez a "Pasapalabra" li va preguntar sobre aquest paper: "És una sèrie de lladres d'alt standing, de quadres, joies i, a més, hi ha en Matt Bomer que està guapíssim".




Les darreres hores molts usuaris de Twitter han publicat nombrosos mems ridiculitzant l'actriu de Girona.