Nou curs de joves per l'Ocupació a Sils

En aquesta formació hi participen un total de deu joves que es formaran com auxiliars de magatzem

El programa Joves per l’Ocupació ha iniciat un nou curs aquest dilluns, 2 de març, a la població de Sils amb la participació de deu joves que es formaran com a auxiliars de magatzem.

Aquests joves, amb ESO o sense, rebran un total de 220 hores de formació que els permetran aprendre uns coneixements i disposar d’un certificat que els acreditarà com a auxiliars de magatzem. Aquesta coneixements seran certificats pel SOC i inclouran els certificats com el del carnet de carretoner, seguretat alimentària, preparació de comandes, organització del magatzem i logística, entre d'altres.

Un cop finalitzin la formació, aquests deu joves tindran la possibilitat d’optar a sis mesos de contractació en empreses de la comarca.


El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sils, Carles Taberner, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a tots els alumnes que participen en aquesta formació al Centre Cívic de Sils. A la presentació també hi ha participat la responsable d’aquesta formació del Consell Comarcal, Inés Esteve; així com també el professorat que impartirà aquesta formació.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’Ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014.