Tres ferits lleus i 45 desallotjats en l'incendi d'un pis a Girona

Una agent dels Mossos d'Esquadra ha estat un dels afectats pel fum

Tres persones - dos homes i una agent dels Mossos d'Esquadra- han resultat ferits lleus per intoxicació de fum aquesta passada matinada en un incendi al número 3 del carrer Agudes de Girona.

El foc ha calcinat una habitació de l'entresòl d'aquest bloc de sis pisos i ha provocat el desallotjament de 45 veïns de l'edifici. Els fets s'han produït pels volts de dos quarts de quatre de la matinada i fins al lloc dels fets s'han desplaçat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del SEM. Cap a quarts de sis del matí els Bombers han acabat de ventilar l'edifici i tots els veïns, menys els de l'entresòl, han pogut retornar a casa seva.

Els Mossos d'Esquadra han informat que s'estan investigant les causes que han originat el foc en aquest pis situat al carrer Agudes de la capital gironina. En ell hi dormien dos homes- que han estat dos de les víctimes-, una dona i un menor d'edat. L'incendi ha calcinat totalment una de les habitacions però ha afectat tot el pis. Per això, els inquilins han hagut de passat la nit a casa d'una veïna.

Els dos homes, intoxicats lleus per fum, han estat evacuats a l'Hospital Josep Trueta de Girona mentre que l'agent dels Mossos - que participava en les tasques de desallotjament de l'edifici- ha estat traslladada a l'Hospital Santa Caterina de Salt.