Imputats per intentar vendre prop de 4.000 peces de roba falsificada a la Jonquera

Els quatre homes tenen entre 21 i 35 anys

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de La Jonquera (Alt Empordà) van imputar el dia 18 de febrer quatre homes d’edats compreses entre els 21 i 35 anys d’edat, veïns de Figueres i La Jonquera, com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial.
 
Els fets van succeir el mateix 18 de febrer, al voltant de les cinc de la tarda, quan una patrulla de mossos que feia tasques de seguretat ciutadana per la població de La Jonquera, va observar a l’alçada del carrer Nord, un home que entrava unes bosses de grans dimensions , dins un local. Aquest, en veure la presència policial, va entrar dins l’establiment ràpidament amb la clara intenció d’amagar alguna cosa.
 
Mentre els agents l’interceptaven i l’identificaven van sortir del local tres homes més a qui els mossos també van identificar.
 
Amb el recolzament d’efectius dels mossos de Figueres i de la policia local de La Jonquera es va localitzar a l’interior de l’immoble unes 38 bosses, que contenien diverses peces de roba de diferents marques que podrien ser objectes falsificats.
 
Les peces de roba i complements, presumptament falsificades, portaven l’etiquetatge de la marca i el preu de venda. En total es van localitzar 3.908 peces que hauran de passar el peritatge de les respectives marques per valorar-ne la seva autenticitat.
 
Tots quatre denunciats hauran de declarar, davant el Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres encarregat de conèixer el cas, quan siguin requerits.