El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva estrena nou web

El butlletí serà redissenyat

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva estrenarà un nou web en els propers dies, segons ha informat el vicepresident d’aquest ens, Manel Serras. Aquest nou portal permetrà una millor comunicació entre tots els casals i esplais de la comarca. El web incorporarà nous canals i s’hi incorporaran a les xarxes socials de Facebook i Twitter per guanyar immediatesa.

El vicepresident del Consell Consultiu de la Gent Gran, Manel Serras, ha explicat: “La voluntat de la junta directiva de l’ens és que es millori aquest canal de comunicació i que tots els casals hi puguin tenir el seu espai.” En aquest sentit, Serras ha assenyalat: “També pretenem interrelacionar els casals i aconseguir que tots puguin publicar-hi les seves activitats.” Per això, un dels espais que tindrà més importància d’aquest nou web és el calendari, un espai en què el Consell Consultiu informarà de totes les activitats i, alhora, tots els casals de la comarca hi podran incorporar totes aquelles activitats que creguin que poden tenir un interès global.

D’altra banda, els actes que s’organitzin des dels diversos casals i que tinguin un caire més local incorporaran en un calendari d’esdeveniments gestionat per els mateixos casals i que es desplegarà clicant sobre el nom del casal en qüestió.

Nou disseny del butlletí

D’altra banda, i continuant amb la dinàmica de millora d’aquest ens, el Consell Consultiu de la Gent Gran està treballant en un nou disseny del butlletí. Tot i que encara s’està treballant en la nova maqueta, tot sembla indicar que canviarà l’estructura actual amb l’objectiu de fer-lo més dinàmic i àgil. Així, està previst que s’editi en color i que es mantinguin algunes de les seccions actuals, però buscant un format més modern i atractiu per als lectors.

Salvador Bosch, membre de la junta del Consell Consultiu, responsable de l’actual butlletí, continuarà col•laborant de forma molt activa en la vessant fotogràfica. El butlletí també continuarà incorporant informació de tots els casals de la comarca i, per això, es demanarà la col•laboració de tots i cadascun d’ells ja que, segons Serras, “les seves aportacions són fonamentals”. Així mateix, es cuidaran molt especialment totes les activitats que porta terme el Consell Consultiu, amb la participació de tots els casals com ara les caminades, la Fira de Manualitats, la Trobada de Gimnàstica, entre moltes altres activitats. El canvi d’imatge del nou butlletí serà en el número del mes de juny.