Cuiners 'amb estrella' al Vol Gastronòmic de Girona

Durant dos dies xefs amb estrelles Michelin hi cuinaran

El proper dijous 26 i divendres 27 de febrer el VOL Espai Gastronòmic té intenció d'aproximar l'alta cuina gironina al centre de Girona.

"Vol amb estrelles" s'inaugura amb el xef Quim Casellas de l'Hotel Casamar (Llafranc) d'una estrella Michelin, i amb un esdeveniment especial, una producció del Festival de Jazz Costa Brava, Jazz and Rouge: una experiència transmediàtica que consta d'un sopar de tapes de Casellas, maridat amb imatges en directe i música jazz, a càrrec dels artistes visuals Xavier Bové i Cyril Torres, i el DJ Jordi Cané. Les reserves ja es poden realitzar telefònicament o al web.

Fins al mes de juny, el Vol oferirà diferents menús degustació en format show cooking, de reconeguts cuiners amb estrella Michelin de la província de Girona i d'altres de convidats. A hores d'ara, ja estan confirmats els següents cuiners: l'Isidre Fradera (Les Magnòlies. Arbúcies), la Fina Puigdevall (Les Cols. Olot), en Marc Gascons (Els Tinars. Llagostera), en Francesc Rovira (Fonda Cesc. Gombrèn), en Pere Arpa (Ca l'Arpa. Banyoles), en Jordi Juncà (Ca l'Enric. Vall de Bianya) i l'equip de Els Brancs de Roses.