Oberta la convocatòria dels ajuts a la creació artística Girona Kreas

Es manté la dotació pressupostària de 50.000 euros per a aquestes beques i subvencions

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria 2015 dels ajuts a la creació artística Girona Kreas. Les ajudes d’aquesta convocatòria estan destinades a fomentar la creativitat i la recerca artístiques de la ciutat a través de subvencions Kreas de suport a la creació artística i de beques Kreas d’estudis i/o recerca artística. Enguany es manté per a les ajudes la mateixa dotació pressupostària dels anys anteriors: 50.000 euros, amb un màxim atorgable de 5.000 euros en subvencions i de 1.000 euros en beques per a cada projecte.
 
Poden optar a la convocatòria les persones físiques o jurídiques vinculades a la ciutat de Girona en els camps artístics de la música, el teatre, la dansa, el circ, la literatura, les arts visuals, les audiovisuals i a cultura tradicional i popular. Hi poden participar totes aquelles persones físiques que demostrin que tenen fixada la residència a Girona o que hi desenvolupen l’activitat artística, o aquelles entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats o empreses que demostrin que el 50% dels seus membres resideixin o desenvolupin l’activitat artística a la ciutat.
 
El termini de presentació de sol·licituds acaba el 21 de març. El proper 5 de març, de les 19 a les 20.30 h, es farà una sessió informativa sobre les beques a l’Espai Marfà.
 
Consulteu tota la informació sobre les ajudes Kreas al següent enllaç.