Lexus cedirà tres cotxes a la Setmana de la Moda de Girona

La marca i Gimoda han signat un conveni de col·laboració

La Setmana de la Moda de Girona segueix tancant acords, i l’última incorporació al projecte ha estat la de la marca Lexus, que entra com a patrocinador oficial de Gimoda del sector de l’automoció.

Primerament, Lexus oferirà tres models de cotxe com a transport per a la Trobada de Blogueres que tindrà lloc aquest 19 i 20 de febrer, en què 11 blogueres destacades del món de la moda vindran a Girona per conèixer la ciutat i perquè se’ls hi presenti el projecte de Gimoda.

En segon lloc, hi haurà vehicles a disposició de dissenyadors i models durant els dies de la Setmana de la Moda per tal de cobrir el seu desplaçament. A més, tant a la festa Post Party al One del dijous 19 de març i al Sopar de Gala de clausura a l’Hotel Carlemany del dissabte 21 de març, els cotxes de Lexus portaran als convidats i patrocinadors per deixar-los davant de la catifa vermella que hi haurà a l’entrada.

Per últim, hi haurà models de Lexus exposats a la Rambla, donat que és un dels espais reservats per a patrocinadors durant la Setmana de la Moda de Girona.