Ocupen un pis a Girona aprofitant que els propietaris eren fora de viatge

S'han detingut els quatre okupes

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona, van detenir el dia 13 de febrer a Girona, quatre persones, d’entre 19 i 21 anys, de nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte d’ocupació d’immobles.
 
Els fets haurien ocorregut cap de les tres de la matinada del dia 13 de febrer de 2015, en un pis del barri de Santa Eugènia de Girona, on els mossos van ser alertats ja que una família, amb tres fills menors d’edat, no podien entrar al seu pis.
 
Els agents van comprovar que la família, després d’haver anat de viatge, van voler entrar al seu domicili i es van trobar que el pany de la porta d’entrada estava canviat i dins del pis hi havia quatre persones que l’havien ocupat.
 
Els mossos van identificar aquestes quatre persones, tres homes i una dona, i els van detenir com a presumptes autors d’un delicte d’ocupació d’immobles, mentre que els inquilins van poder tornar al seu pis.
 
Una vegada dins el pis els inquilins van trobar a faltar efectes personals i  mobiliari canviat de lloc. Els afectats van comprovar tot allò que els hi macava i van fer-ho constar a la denúncia que van interposar davant els mossos.
 
Els detinguts, els quals tres d’ells tenen antecedents, van quedar citats i passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.