Moisès Coromina deixarà de ser alcalde de Castellfollit de la Roca després de 26 anys

El convergent va accedir a l'alcaldia el 1989

L’actual alcalde de Castellfollit de la Roca (Garrotxa), Moisès Coromina, va anunciar en el transcurs del darrer ple municipal que no repetirà com a candidat de Convergència i Unió (CiU) a les properes eleccions municipals.

Coromina va accedir a l’alcaldia de Castellfollit per primera vegada l'any 1989, i des de llavors ha governat el municipi ininterrompudament.

L’alcalde s’ha vist esquitxat pels diversos casos judicials sorgits arran de la construcció inacabada del nou edifici de l’Ajuntament, que ha tingut un sobrecost elevat respecte l’import pressupostat per les diferents irregularitats que ha viscut el procés.

De moment, Convergència i Unió no ha anunciat si presentarà llista al municipi.

Candidat d'ERC

Miquel Reverter encapçalarà la llista d’Esquerra Republicana per a les properes eleccions municipals a Castellfollit de la Roca. L’actual cap de l’oposició es presentarà per segona vegada per dirigir el consistori del municipi.

A les últimes eleccions, Esquerra va obtenir tres regidors; segons Reverter, la seva candidatura vol trobar solucions als problemes econòmics que pateix Castellfollit, millorar la gestió mediambiental de la cinglera i els rius, així com iniciar una nova legislatura més transparent pel que fa al treball de l’administració municipal.

 


Aquesta notícia ha estat elaborada per Olot Televisió