L'Oficina Comarcal d'Habitatge de la Selva incorpora el servei de cita prèvia

L'objectiu és evitar la saturació en èpoques de màxima demanda

L’Oficina Comarcal d’Habitatge de la Selva incorpora a partir d’aquest passat dimecres, dia 11 de febrer el servei de cita prèvia per a qualsevol tipus de consulta. Fins ara, els usuaris que utilitzaven aquest servei no havien de demanar hora i es presentaven a l’oficina i sempre se’ls atenia. Amb tot, i atès l’augment de consultes que ha experimentat aquest servei, des del Consell Comarcal s’ha cregut convenient incorporar l’opció de cita prèvia amb l’objectiu de millorar l’atenció als ciutadans.

La responsable de l’Oficina d’Habitatge, Esther León, ha assegurat que “vàrem valorar aquesta possibilitat ja fa uns mesos perquè ens trobàvem que en les èpoques d’obertura de convocatòries d’ajuts el servei es veia saturat”. En aquest sentit, León ha assenyalat que “amb aquest nou servei es reduirà el temps d’espera dels usuaris i se’ls hi donarà un millor servei”.

Aquelles persones que vulguin sol•licitar cita prèvia per tramitar un ajut de lloguer o bé buscar un habitatge de lloguer o apuntar-se a la borsa d’habitatge cal que s’adrecin a les oficines del Consell Comarcal o bé enviant un correu electrònic.