Detingut a Verges un veí de Salt amb onze quilos de marihuana al cotxe

Va intentar escapar d'un control rutinari a la C-252

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) van detenir el dia 6 de febrer a Verges, un home, de 30 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
Els fets van passar el dia 6 de febrer a la C-252, al seu punt quilomètric 12, dins el terme municipal de Verges (Baix Empordà), on agents dels mossos d’esquadra estaven fent un control de seguretat ciutadana.
 
Cap a quarts de cinc de la tarda una de les dotacions policials va veure com un vehicle feia un canvi de sentit enmig de la via per tal d’evitar el control i fugia direcció Figueres. Durant la fugida anava llençant objectes per la finestra.
 
Els mossos van aturar el vehicle escàpol a l’alçada de la C-31, punt quilomètric 357, de la mateixa localitat de Verges (Baix Empordà).
 
Després d’identificar el conductor i escorcollar el vehicle, els agents van trobar dues bosses de plàstic industrial amb onze bossetes més petites a l’interior que contenien substància estupefaent.
 
La substància localitzada era marihuana amb un pes total de 11,590 quilograms.
 
Una altra patrulla va localitzar diferents objectes que el conductor havia llençat per la finestra, entre els quals hi havia tres telèfons mòbils.
 
Davant les evidències els mossos van detenir  l’home per un delicte contra la salut pública.
 
Segons estimacions de la Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri d’interior la droga podria estar valorada en 46.360 euros.
 
El detingut va passar el 12 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.