Concepció Veray repeteix com a cap de llista pel PP a Girona

Els populars també ratifiquen els candidats a Barcelona, Lleida i Tarragona

El Comitè Electoral Nacional de Partit Popular, presidit per Alícia Sánchez-Camacho, ha fet públic aquest divendres els candidats del partit a les quatre capitals catalanes.

Els líders del PPC a Barcelona, Alberto Fernández Díaz; Tarragona, Alejandro Fernández; i Girona, Concepció Veray, repeteixen com a candidats de cara als propers comicis del 24 de maig.

En canvi, la diputada Dolors López s'estrena com a número 1 per la Paeria de Lleida. A les anteriors eleccions municipals, la cap de llista popular fou Inma Manso, que actualment ocupa la subdelegació del Govern a la província de Lleida.

La cap de llista popular per Girona, Concepció Veray, és diputada del PP al Congrés per Girona, a més de regidora-portaveu del partit a l'ajuntament de Girona des de l'any 2003.

Anteriorment, Veray -que té formació com a consultora de comunicació-, va ser secretària general del PP de Girona (1999-2004) i presidenta des de llavors fins al 2007. També ha estat consellera comarcal al Consell Comarcal del Gironès (2003-2011). És membre de la junta directiva nacional del PP, del comitè executiu del PP i coordinadora de comunicació del PP de Girona.