Detinguts després d'utilitzar un negoci de rentat de cotxes com a laboratori de marihuana

El suposat establiment estava situat a Sarrià de Ter

Els fets van succeir el passat dimecres 4 de febrer, quan els agents dels Mossos d'Esquadra de Girona van tenir coneixement que en una nau situada a Sarrià de Ter, dins de la comarca del Gironès, s'estava traficant amb substàncies estupefaents. Policies de la unitat d'investigació es van adreçar al lloc per comprovar-ho. Els policies van notar que des de l'exterior de la nau ja es podia sentir una forta olor a marihuana i van trobar dos homes que van manifestar que la nau s'utilitzava com un negoci de rentat de vehicles i que ells dos eren els socis de l'empresa.

Amb l'autorització dels implicats, els policies van accedir a la nau i van comprovar que, en veritat, l'espai era un petit laboratori de producció, cultiu i posterior venda de marihuana. Els mossos van localitzar làmpades, transformadors i tota mena d'estris destinats al cultiu i producció d'aquestes plantes. A més, van comissar 32 plantes de marihuana i 58 esqueixos.

Davant aquestes evidències, els mossos van acusar els dos homes d'un delicte contra la salut pública i seran citats pròximament pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.