Cinc detinguts per robar en una casa de Girona

Ja es troben en llibertat amb càrrecs

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de  Girona (Gironès) van detenir el dia 8 de febrer, a Girona, cinc homes d’entre 20 i 36 anys d’edat, de nacionalitats espanyola, hondurenya i colombiana, veïns de Salt i Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.
 
Els fets van passar cap a dos quarts de dues de la matinada del mateix dia 8, en un edifici del barri de Santa Eugènia de Girona. Els mossos van tenir coneixement que hi havia unes persones que intentaven forçar la porta d’entrada d’un àtic.
 
Quan els agents van arribar al lloc, una patrulla va pujar per comprovar els diferents replans d’entrada als pisos i una segona patrulla es va quedar a la porta principal de l’edifici.
 
En veure arribar la policia, els lladres van amagar les eines que portaven i van baixar per un dels ascensors. A la planta baixa van ser aturats i identificats pels agents que estaven a l’entrada.
 
Mentre la patrulla identificava els cinc homes, l’altra va comprovar que el pany de porta de l’àtic estava forçat. També van trobar en un replà de l’escala les diferents eines que havien amagat: una clau anglesa, un bec de lloro, dos tornavisos i diferents peces de coure, presumptament sostretes.
 
A més, els agents també van comprovar que els lladres havien accedit als patis interiors de l’edifici i havien sostret peces de coure de les instal·lacions d’aire condicionat.
 
Els cinc homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els fets.
 
Els detinguts, tres dels quals tenien antecedents, van passar el dia 8 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs.