Detingut un conductor a la fuga que duia 20,5 quilos d'haixix al cotxe

El vehicle de l'arrestat va evitar un control fiscal i va fugir en direcció a Figueres envestint una patrulla policial

El matí del passat 1 de febrer durant un control fiscal a la Jonquera, agents de la Guàrdia Civil van indicar a un vehicle matrícula francesa que circulava adreça nord que s'aturés, però no va fer cas de les indicacions dels agents i va fugir en direcció a Figueres a gran velocitat i de forma temerària posant en perill a la resta d'usuaris de la via. També va envestir en diverses ocasions el vehicle policial que el seguia i d'altres vehicles.

En arribar a Pont de Molins, l'home va fugir a peu durant uns 300 metres fins que els agents el van poder reduir. En inspeccionar el cotxe, van descobrir al maleter 20,5 quilograms d'haixix i van detenir l'home, I.H.O de 26 anys i nacionalitat algeriana.

D'altra banda, el passat 31 de gener, agents de la Guàrdia Civil van detenir un ciutadà francès a qui li van descobrir també a l'interior del maleter i sobre els seients posteriors de l'automòbil que conduïa en direcció a França un total de 27,5 quilograms de marihuana amagada en bosses d'escombraries de color negre.

I també, el passat 2 de febrer, en un altre control els agents van intervenir a la Jonquera 1,9 quilograms d'haixix ocults a l'interior del buit de la roda de recanvi d'un vehicle francès quan intentava passar la frontera en direcció a França. Els agents van detenir el conductor, un ciutadà francès de 25 anys.

De tots els fets, s'han intruït diligències que han estat lliurades juntament amb els detinguts i la droga confiscada al Jutjat de Guàrdia de Figueres.