Un presumpte maltractador resulta ferit greu en llançar-se pel balcó d'un pis a Empuriabrava

L'home es troba ingressat a l'UCI del Trueta

Un suposat maltractador es troba ingressat en estat greu a l'Hospital Josep Trueta de Girona, segons han informat els Mossos d'esquadra. Els fets van succeir cap a les deu de la nit de dissabte, quan els agents van desplaçar-se fins a un pis d'Empuriabrava (l'Alt Empordà) després de ser alertats de què un home havia agredit la seva parella durant una baralla.

Quan els policies estaven parlant amb la víctima, l'individu va intentar fugir llançant-se pel balcó del pis. Un dels agents va aconseguir agafar-lo per la roba però, a causa del pes, la peça es va trencar i l'home va caure al buit des d'una altura de dos pisos. Actualment es troba ingressat a l'UCI de l'Hospital Trueta en estat greu. Segons apunten les primeres informacions, l'home hauria colpejat la seva dona al cap, causant-li ferides.

Els agents van ser alertats sobre un possible cas de violència domèstica i es van desplaçar fins al lloc dels fets. Un cop al pis i mentre parlaven amb la parella, el marit va intentar fugir pel balcó. Un dels agents va aconseguir agafar l'home per la seva roba però, a causa del pes, la peça es va trencar i l'home es va precipitar al buit des d'una altura de dos pisos. Primer va impactar contra el sostre d'uralita d'un restaurant i, posteriorment, va caure a terra.

L'home va ser traslladat en estat greu, amb diverses fractures i un traumatisme cranioencefàlic, fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Actualment continua ingressat a l'UCI d'aquest centre hospitalari. La seva dona va ser traslladada a l'ambulatori de Roses, on va ser atesa per les ferides que el seu marit li havia provocat al cap.