Un mort i quatre ferits en un xoc frontal entre dos vehicles a l'N-II a Figueres

La víctima és Sofian C., de nacionalitat francesa i 34 anys

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que ahir a la matinada es va registrar un accident de trànsit al punt quilomètric 755,2 de la N-II a l’altura de Figueres (Alt Empordà).
 
Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del sinistre a les 04.54h. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal en la qual es van veure implicats una furgoneta i un turisme.

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van traslladar el conductor del turisme en estat crític a l’hospital Josep Trueta de Girona, on posteriorment va morir. Es tracta de Sofian C., un home de nacionalitat francesa de 34 anys veí de Valence (França). A més, en el mateix accident, van resultar ferides menys greus quatre persones, dues de les quals les van traslladar a l’hospital Josep Trueta i les altres dues a l’hospital de Figueres.
 
En l’accident hi van treballar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.
 
Pel que fa a l’afectació viària, entre les 05.16 i les 06.56 h del dia 4 de febrer la via va estar tallada en sentit França.