Molló i part de Camprodon es passen 14 hores sense electricitat

L'avaria s'ha solucionat aquest matí

Una avaria elèctrica ha deixat sense llum la localitat de Molló i algunes cases disperses situades al terme municipal de Camprodon. Segons fonts d'Endesa, l'avaria es va produir aquest dilluns a tres quarts de sis de la tarda en un cable subterrani i va deixar 1.342 abonats sense subministrament, tota la localitat de Molló i cases de nuclis dispersos del terme de Camprodon.

La companyia ha indicat que l'avaria ha estat complicada de localitzar i que s'ha hagut d'obrir una rasa, de manera que es va instal·lar un grup electrogen per donar servei a part de la població però 522 abonats han passat la nit sense llum.

Aquest matí, la companyia ha instal·lat un segon grup electrogen i poc després de tres quarts de nou tots els abonats ja han pogut recuperar el subministrament, segons ha indicat Endesa. La companyia preveu que l'avaria encara es mantindrà entre quatre i cinc hores més i fins a primera hora de la tarda no estarà resolta. En el moment de retirada dels grups electrògens per donar pas al subministrament definitiu per la línia elèctrica els abonats notaran un altre tall en el subministrament durant uns trenta minuts.