Detingut per circular a 220 km/h per l'autopista a Sant Julià de Ramis

L’home tenia un requeriment de prohibit entrar al país

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el passat 29 de gener a Sant Celoni (Vallès Oriental), un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.
 
Els fets van passar en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 50 de l’autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès).
 
Pels volts de la una de la matinada, els mossos van detectar un turisme que circulava a 220 km/h, en un tram limitat a 120 km/h. Els agents van aturar el vehicle al punt quilomètric 111, al terme municipal de Sant Celoni. Van identificar el conductor i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.
 
A més, els agents van comprovar que l’home tenia un requeriment pendent per part del Cos Nacional de Policia de prohibició d’entrada al territori nacional.
 
Un cop efectuats tots els tràmits, el detingut va quedar el llibertat després de declarar en dependències policials. Haurà de comparèixer al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, quan sigui requerit.