FiraRebaixa amplia la seva oferta d'activitats

El saló convertirà el Palau de Fires de Girona en el centre de referència del comerç gironí entre els dies 5 i 8 de febrer

La 23a edició de Firarebaixa obrirà les portes des del dijous 5 de febrer fins el diumenge 8 amb l’objectiu de convertir el Palau de Fires de Girona en l’aparador més gran de les rebaixes a la demarcació. El centenar d’expositors que ocuparan el recinte posaran a la venda productes de qualitat amb uns descomptes excepcionals.

L’esdeveniment agafa enguany una dimensió més participativa gràcies a les iniciatives proposades per Fira de Girona, que amplia l’oferta del curs de maquillatge i que presenta novetats com els tallers creatius de bijuteria, les activitats per als més petits i el servei de restauració. D’aquesta manera, Firarebaixa es concep com un saló on no només s’hi va de compres.
 
Firarebaixa augmenta el nombre de sessions del taller de maquillatge, que el 2014 va estrenar-se amb un gran èxit. En l’edició anterior, les inscripcions disponibles per a les classes d’automaquillatge van esgotar-se el primer dia d’obertura i ara el curs passarà a realitzar-se les quatre jornades de fira, a les 6 de la tarda.

El visitant podrà participar en tallers creatius de bijuteria concebuts per crear i endur-se la seva pròpia joia. Les sessions es realitzaran cada dia a les 11 del matí i a les 5 de la tarda. L’oferta del saló augmenta també gràcies al nou servei de restauració, un espai de lleure enmig de la fira de referència del comerç gironí.
 
Una altra de les novetats de 2015 és la creació d’una zona infantil, on els nens i nenes disposaran de taules de dibuix, jocs de pilotes per saltar, tricicles i inflables petits. Per a la mainada també hi haurà tallers de maquillatge, globoflèxia i treballs didàctics. El servei de ludoteca inclou explicacions de contes (dissabte 7 a les 12 del matí i a les 7 de la tarda) i sessions de pallassos (diumenge 8, també a les 12 i a les 7).
 
Concentració de l’oferta
 
El centenar d’expositors que hi haurà a Firarebaixa, en una 23a edició que concentra la seva oferta i el flux de visitants en quatre jornades, permetrà adquirir les peces de millor qualitat a un preu d’allò més reduït. El visitant podrà comprar productes de sectors ben diversos: moda per a home, dona, juvenil i infantil, sabateria, llenceria, parament de la llar, material esportiu, mobiliari, complements de marroquineria, òptica i joieria.
 
L’objectiu és convertir, entre el 5 i 8 de febrer, el Palau de Fires en l’espai preferencial a Girona dels botiguers i consumidors. Per aquesta edició, l’organització compta amb el suport de Girona – Centre Eix Comercial i ha renovat la imatge de Firarebaixa, basada en un element significatiu de la ciutat com és la Catedral.
 
Els visitants que ho desitgin podran utilitzar el servei de guarda-roba. El saló s’obrirà el dijous 5 de febrer i tancarà el diumenge 8. L’entrada és lliure i l’horari d’obertura és de 10 del matí a 9 de la nit. Diumenge ho farà de les 10 del matí a les 8 del vespre.