Un caporal fora de servei de la Policia Municipal de Girona deté un home buscat per la Interpol

El detingut tenia pendent una condemna de 10 anys de presó a França

La Policia Municipal de Girona va detenir, a quarts de tres de la tarda del divendres dia 23 de gener, Marius Mihai S. de 40 anys d’edat, sense domicili conegut, com a autor d’un presumpte delicte de falsificació documental i usurpació de l’estat civil.
 
Els fets van passar el mateix divendres 23 passades les dues del migdia, quan el caporal de la Policia Municipal de Girona que estava en aquells moment fora de servei va reconèixer un vianant que estava  pel carrer de Barcelona i que coincidia plenament amb les fotos d’una persona que era buscada per la Interpol per realitzar pràctiques de “fishing”.
 
Davant d’això, es va dirigir a aquesta persona i, després d’ identificar-se com a policia, li va demanar la documentació. L’home va entregar-li un document en el qual sortia identificat com a Cristian Andrisca, però al ser reconegut i veure que es tractava de la mateixa persona sobre el qual hi havia una ordre internacional de cerca i captura per presumptes delictes de falsificació documental, va trucar a la Central de Coordinació de la Policia Municipal per demanar reforç.
 
Immediatament es va desplaçar fins al lloc dels fets un patrulla amb dos agents i van traslladar el presumpte delinqüent a les dependències policials. Un cop allà i un cop fetes les gestions es va poder comprovar que la documentació que havia mostrat al caporal era falsa i que en realitat era Marius Mihai S., l’home sobre el qual hi havia emesa una ordre de recerca, detenció i extradició per la Interpol per un presumpte delicte de falsificació documental.
 
Per tot plegat es va procedir a la detenció de Marius Mihai S., de 40 anys i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de falsificació documental i recerca, detenció i extradició.