Denunciat un veí de Peralada per conduir begut i avançar amb línia continua

Els fets van passar a la C-16 a Sant Fruitós del Bages

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment, el passat 20 de gener, un home 50 anys, veí de Peralada (Alt Empordà), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i el van denunciar administrativament per dues infraccions de trànsit.

Els fets van succeir pels volts de les onze de la nit a la carretera C-16, dins del terme municipal de Sant Fruitós del Bages. Segons han informat els Mossos en un comunicat el conductor va fer un avançament amb línia continua alhora que no mantenia la distància de seguretat amb el vehicle de davant. Quan li van fer la prova d'alcoholèmia l'home va quadruplicar la taxa màxima permesa.

Quan els agents van aturar el vehicle per tal d'identificar i sancionar el conductor, van observar que presentava símptomes evidents de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. En la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 1,04 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. Quadruplicant la taxa màxima permesa que és de 0.25 mg/l.

El conductor va ser imputat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques. A més, se'l va denunciar administrativament per les dues infraccions de trànsit comeses.