Joan Miquel Oliver obre la gira del seu nou disc en solitari al Festival Strenes de Girona

És el tercer treball d'estudi de la seva carrera

L'exlíder d'Antònia Font, Joan Miquel Oliver, presentarà per primera vegada les cançons del seu nou disc en solitari al Festival Strenes de Girona. El concert serà el 25 d'abril al Teatre Municipal de Girona i donarà el tret de sortida a la gira d'aquest treball que es publicarà a l'abril.

Serà el tercer disc d'estudi de la carrera en solitari d'Oliver, que torna als escenaris després de la dissolució de la banda que el va donar a conèixer: Antònia Font. Les entrades d'aquesta actuació s'han posat a la venda aquest dijous al matí a la pàgina web www.festivalstrenes.cat.

En aquesta ocasió, el músic mallorquí comptarà amb la col·laboració de Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria.

El concert inaugural del Festival Strenes de Girona anirà a càrrec de la Companyia Elèctrica Dharma, que estrenarà la 'Gira 40 anys' el 10 d'abril. Del cartell d'aquest certamen també destaca la presentació del segon disc de Blaumut, un treball que s'està gravant i produint a Cervera i que veurà la llum al mes de març de 2015.