L'Once dedicarà un cupó a l'Aeroport de Girona

Sortirà a la venda el proper 14 de desembre

L'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE), dedicarà fins a l'abril de 2016, una col·lecció de cupons a tots els aeroports i heliports propietat d'AENA, entre els quals s'hi troba l'Aeroport de Girona.

El president de l'entitat, Miguel Carballeda i la ministra de Foment, Ana Pastor, han presentat avui la col·lecció en un acte a l'Aeroport del Prat, el qual serà protagonista de la primera sèrie el 26 de gener.

L'Aeroport de Girona serà protagonista en el cupó que es vendrà el dia 14 de desembre de 2015.

La sèrie de cupons, que mostrarà els 46 aeroports i els 2 heliports de la xarxa d'Aena, s'acabarà l'abril del 2016 amb els cupons dedicats als aeroports d'Almeria, Sevilla, Jerez i Còrdova. La ministra de Foment, Ana Pastor, ha indicat que "el cupó de la Once, per la seva difusió i popularitat, contribuirà que la xarxa d'Aena, per la qual han passat 196 milions de passatgers, sigui més coneguda".

Pastor també ha destacat l'aposta d'Aena per garantir l'accessibilitat a totes les seves instal·lacions i ha detallat que "es treballa en tots els àmbits per aconseguir la igualtat d'oportunitats en tots els punts, com ara ascensors, aparcaments o taulells". Per la seva banda, el president de la Once ha elogiat el treball que es realitza als aeroports per atendre les persones amb discapacitat i ha dit que "els aeroports espanyols són un exemple al món i atenen les persones independentment de les seves circumstàncies".