Detenen dos homes que acabaven d'atracar una benzinera a Cassà de la Selva

Un ciutadà va descriure el vehicle dels assaltants, que minuts més tard van ser interceptats

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona van detenir dissabte passat dos homes acusats d'assaltar dimecres passat una benzinera de la C-65, a Cassà de la Selva (Gironès). Els fets es van produir al voltant de les vuit del vespre, quan els domes homes -de 25 i 34 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Coloma de Farners- van entrar a l'establiment, van amenaçar un treballador i es van endur els 360 euros que en aquell moment hi havia a la caixa enregistradora.

Gràcies a un ciutadà, els mossos van saber que els lladres havien fugit amb una furgoneta blanca, que va poder ser localitzada mitja hora més tard a la C-250, prop de Girona. Al voltant de dos quarts de nou del vespre, una patrulla mixta formada per un mosso i un policia municipal va localitzar el vehicle, que circulava en direcció a Vilaroja i que coincidia amb la descripció facilitada pel ciutadà.

Els agents van aturar la furgoneta i van veure que hi viatjaven dos ocupants. Aquests portaven dos ganivets de grans dimensions, dos passamuntanyes i roba fosca que haurien utilitzat per cometre el delicte.

Les dues persones van quedar detingudes per la seva presumpta relació amb el robatori a la benzinera. Un cop en dependències policials, els agents van localitzar dins la roba interior d'un dels detinguts els diners que haurien sostret a la benzinera.

Els dos detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 16 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.