Roben dos cotxes de gamma alta del garatge d'una casa a Sils

Els Mossos han obert una investigació per trobar els lladres

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per trobar els lladres que aquest diumenge a la matinada han entrat en una casa del barri de les Mallorquines de Sils (Selva) i s'han endut dos cotxes d'alta gamma -un d'ells un Audi Q5- del garatge mentre els propietaris dormien a l'interior de la casa.

Els fets han succeït al voltant de les tres de la matinada i els amos de l'immoble no s'han adonat del robatori fins aquest matí, quan han baixat al garatge amb la intenció d'agafar el cotxe. Els lladres s'han emportat els dos cotxes més cars i han deixant al garatge un tercer vehicle, més vell i usat.

Al mateix temps, aquesta passada matinada, uns lladres també s'han emportat una motocicleta d'una casa situada a la urbanització King Park de Sils. Segons ha explicat l'alcalde d'aquesta localitat, Martí Nogué, la moto estava aparcada al costat de la casa, ja que l'immoble disposa de terreny.

Segons sembla, els lladres haurien accedit a l'interior de la casa i s'haurien emportat la motocicleta sense fer cap mena de soroll, ja que els propietaris, com en l'anterior cas, dormien a dins de la casa quan s'ha produït el robatori i no s'han adonat del que succeïa. A més, la família té un gos que acostuma a dormir fora de l'habitatge i no han sentit que bordés en cap moment.

Ara, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els dos casos, veure si estan relacionats o si han perpetrats pels mateixos lladres.