Detingut un lladre que va atracar una benzinera de Palamós a punta de navalla

El delinqüent va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que va atracar a punta de navalla una benzinera situada a la carretera C-255 a Palamós (Baix Empordà). El 9 de gener es va produir el robatori violent. Cap a les set del matí, un home va irrompre a l'establiment i va amenaçar amb l'arma els dos treballadors.

Amb molta agressivitat i esgrimint la navalla, el lladre va sostreure uns 250 euros que hi havia a la caixa enregistradora. Després va fugir del lloc, sense ferir ningú. Els mossos van obrir una investigació que ha acabat amb la detenció, aquest dimarts, d'un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, que té diversos antecedents.

Gràcies als indicis i vestigis localitzats, els mossos van esbrinar que l'autor del robatori era un veí de Barcelona, que ja tenia diversos antecedents per fets similars.


Finalment el 13 de gener, el van localitzar i detenir com a suposat autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El detingut, amb antecedents, va passar el mateix dia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, que el va deixar en llibertat provisional.